Monday, 28 September 2015

AIR GAU

Air adalah kurniaan Tuhan. Kita memerlukan air sebagai nutrien penting bagi kehidupan. Tubuh kita mengandungi lebih kurang 60-70% air. Ia memainkan peranan penting dalam fungsi-fungsi organ seperti membantu mengangkut nutrien, mengawal suhu badan, membantu proses pencernaan, membawa zat-zat makanan dan lain-lain lagi. Hanya dengan meminum air yang berkualiti, barulah kita akan dapat memiliki tubuh badan yang kuat dan sihat. Air yang berkualiti mengandungi zat-zat galian yang diperlukan oleh badan, beralkali (pH 7.0-8.5), bebas daripada kuman, bahan kimia atau logam berat yang merbahaya.

Air Minuman GAU telah dikategorikan sebagai air berkualiti kerana ia mengandungi kadar garam galian yang tinggi (TDS 294 mg/I) dan beralkali (pH 7.9). Nilai kealkaliannya adalah lebih daripada nilai pH darah kita iaitu pH 7.4.

Air Minuman GAU dapat meneutralkan dan menyingkirkan sisa-sisa berasid yang terkumpul dalam badan kita. Ia juga berupaya mengimbangkan paras pH tubuh kita untuk mengelakkan pelbagai jenis penyakit, terutama penyakit kronik. Lebih-lebih lagi, Air Minuman Gau berupaya membekalkan zat-zat galian yang diperlukan oleh tubuh untuk menjaga kesihatan dan kecergasan badan.  
 
“KANDUNGAN MINERALNYA ANTARA YANG TERBAIK SELEPAS AIR ZAM-ZAM”

Info dari www.airgau.com

KUBiKL adalah antara pengedar rasmi Air Minuman Gau di Kuala Lumpur. Kami fokus kepada usaha kami untuk menyebarluaskan pengetahuan masyarakat berkenaan Air Gau ini. 

Terdapat 3 pakaging Air Minuman Gau iaitu:

  1. 1.5L
  2. 600mL
  3. 250mLJika berminat untuk mendapatkan Air Minuman Gau, boleh lakukan tempahan dengan menghubungi;

Azim (013-3006085)
Amer (012-6927305)

Buat tempahan SEGERA, kami akan HANTARKAN!!!

No comments:

Post a Comment